1 Mai cu Mici și Mari a adus împreună 10.000 de spectatori

0
120

Weekendul trecut Opera Comică pentru Copii a oferit acces gratuit la aplicația Opera Copiilor (www.operacomica.ro). Campania ,,1 Mai cu Mici și Mari” s-a bucurat de un real succes: românii din toată țara și nu numai au petrecut începutul lunii mai în lumea OCC, cu spectacole de calitate, emisiuni educativ-distractive, dar și surprize din partea unor artiști precum: Amna, Pavel Stratan, Cleopatra Stratan, Olga Verbitchi, BIA, Ilinca, Alexandra Ungureanu, Iulia Boloca, Ana Crăciun Lambru. Cele trei zile au înregistrat peste 200.000 de minute vizionate în aplicația Opera Copiilor, ceea ce demonstrează că educația și cultura sunt cele mai de preț daruri pe care le putem oferi copiilor noștri! 

 

0374.267.777 – Alo, Opera Copiilor?

Opera Comică pentru Copii și-a adaptat programul la școala online a copiilor și a schimbat orele la campania ,,Alo, Opera Copiilor?”. Copiii au ocazia să intre în dialog cu personajele OCC, între orele 16:00 – 20:00, de luni până vineri, la numărul de telefon 0374.267.777, cu tarif normal. Săptămâna aceasta în spatele telefonului se ascund personaje precum:

Luni, 04 mai – Leul Papanaș din musicalul ,,Micuța Dorothy”

Marți, 05 mai – Eliza din baletul ,,Eliza, Micuța Florăreasă”

Miercuri, 06 mai – Motanul încălțat din opera omonimă

Joi, 07 mai – Onix și Barton din spectacolul omonim

Vineri, 08 mai – Jack din baletul ,,Jack și Vrejul de Fasole”

 

 

OCC Party Online

Opera Comică pentru Copii organizează petreceri online pentru aniversările copiilor. La cererea publicului, OCC a găsit varianta de a le organiza copiilor o zi de naștere specială. Alături de personajul ales de ei, sărbătoritul își poate invita toți prietenii la OCC Party Online.  Prețul este echivalent cu tariful unui abonament valabil o lună pe aplicația Opera Copiilor, 30 de lei. În pachetul de petrecere este inclus un abonament de o lună pentru fiecare invitat pe www.operacomica.ro și o oră de distracție, jocuri și activități alături de un personaj OCC.

Rezervări la numărul de telefon: 0751186012 sau email: contact.magazinocc@gmail.com .

 

Emisiuni noi pe aplicația Opera Copiilor 

Din 4 mai grila emisiunilor din aplicația Opera Copiilor se diversifică. ,,Leapșa cu gust” este o nouă emisiune prin care te distrezi, înveți și mănânci sănătos, alături de Laura Cosoi și Emil Pantelimon. Tot în timpul săptămânii se difuzează ,,Cutiuța cu poezii”, o cutiuță fermecată, găsită într-un colțișor, de toată lumea ascultată la Opera Copiilor! Iar în weekend Opera Copiilor prezintă emisiunea  ,,Duelul instrumentelor” din orchestră.

Dezbatereile LIVE „Mădălin vs. Emil” continuă, în fiecare miercuri, de la ora 20:20. Miercurea aceasta tema este „Educație publică gratuită pentru elevii nevaccinați?” Tu ce părere ai? Intră pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii și spune-ți opinia într-un comentariu!

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte – lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele ,Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, tururile ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat”, Aplicația ”Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania ,,Alo, Opera Copiilor?” etc.

Biroul de Presă OCC                                                                                 occ.revista@gmail.com                                                                                             0751.186.008

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here