150 de locuri disponibile în cadrul celei de–a X-a ediții a Programului Oficial de Internship al Guvernului României 2023

0
227

Programul Oficial de Internship al Guvernului României va continua și în acest an, 150 de stagiari având șansa de a activa în instituțiile administrației publice centrale, în perioada 3 iulie – 31 august 2023.

Tinerii interesați de această oportunitate se vor putea înscrie pe platforma www.internship.gov.ro, în perioada 13 aprilie – 5 mai 2023. Fiecare aplicant va trebui să își creeze un profil de candidat, iar o comisie va analiza dosarele și va organiza interviuri în baza cărora se va face selecția viitorilor interni.

Candidaturile depuse vor fi evaluate în perioada 8 mai – 23 iunie, rezultatele finale urmând a fi publicate pe 26 iunie 2023.

Sunt eligibile pentru a participa la Program persoanele care:

· au împlinit vârsta de 16 ani, dar nu mai mult de 27 ani;

· au cetățenia română;

· cunosc limba română, scris și vorbit;

· au capacitate deplină de exercițiu;

· cunosc cel puțin o limbă străină de circulație internațională;

· au cunoștințe în domeniul IT;

· nu sunt active pe piața muncii;

· nu au absolvit Programul Oficial de Internship al Guvernului României;

· îndeplinesc condițiile specifice prevăzute în fișa de internship a postului pentru care aplică;

· îndeplinesc condițiile generale prevăzute de Legea nr. 176/2018 privind internshipul, cu modificările și completările ulterioare.

Programul Oficial de Internship facilitează cunoașterea de către stagiari a specificului activității Guvernului României, prin intermediul unor experiențe de lucru în cadrul ministerelor și instituțiilor publice ale administrației publice centrale participante, cu scopul de a le dezvolta abilitățile practice și competențele profesionale.

Toate datele referitoare la procesul de înscriere și admitere se vor regăsi pe platforma www.internship.gov.ro, începând cu data de 13 aprilie 2023.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here