60 DE MII DE SPECTATORI, AȘTEPTAȚI LA INTENCITY

0
234

Craiova se pregătește pentru cel mai mare festival al verii din sud-vestul țării, IntenCity, care va avea loc la finalul acestei săptămâni. Cele mai bune locuri sunt deja sold-out, anunță organizatorii care se așteaptă la aproximativ 60 de mii de spectatori în cele trei seri de concerte.

Se lucrează intens la amenajarea scenei însă, pregătiri se fac și în interiorul stadionului unde sunt amenajate camerele de hotel în care artiștii vor sta înainte de a intra pe scenă. 32 de camere sunt acum amenajate și vor fi folosite pentru prima dată. Marea provocare o reprezintă însă îndeplinirea cerințelor unora dintre artiști. De exemplu, Jason Derulo a cerut o băutură pe care organizatorii nu au reușit să o procure încă. Alt artist a cerut ca în spatele scenei să aibă doar prosoape negre, iar alții au anunțat că vor să aibă în meniu bucate tradiționale românești. Vă reamintim că Jason Derulo, Luis Fonsi, DJ Snake, Boney M, Modern Talking și Sandra sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena primei ediții a festivalului IntenCity din Craiova.

Aproximativ 20 de mii de locuri sunt disponibile, în fiecare seară, la festivalul IntenCity. La zona VIP și Peluza Sud nu mai este niciun loc liber. Peste 500 de voluntari promovează festivalul, de mai bine de o săptămână, prin orașele Olteniei.

La stadionul Ion Oblemenco, locul de desfășurare a concertului, se lucrează intens la amenajarea scenei, dar și a camerelor de hotel unde artiștii se vor pregăti și relaxa înainte de spectacol.

IntenCity este festivalul unde pot fi văzuți live artiștii preferați ai generațiilor de ieri, de azi și de mâine, pe scena stadionului Ion Oblemenco, din Craiova. Zeci de artiști renumiți vor concerta în perioada 26-28 august.

Sursa TVR Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here