A apărut trailer-ul oficial al filmului ”House of Gucci”. Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino

0
148

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino. Actriţa joacă alături de nume grele precum Lady Gaga, Adam Driver si Jared Leto. De altfel, românca a fost surprinsă cu ocazia filmărilor la brațul lui Al Pacino, americanul ajuns la 81 de ani.

Lansarea filmului va avea loc peste Ocean, în Canada, la 24 noiembrie, însă până atunci fanii se pot delecta cu trailer-ul oficial, apărut zilele trecute.

De altfel, Mădălina Ghenea a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, unde s-a mândrit cu faptul că face parte din această producție de excepție, așteptată cu sufletul la gură de cinefili.

Frumoasa româncă a făcut senzaţie în faţa fotoreporterilor pe covorul roșu al Festivalul de Film de la Veneția. Actriţa a defilat cu o ținută sofisticată, de culoare închisă, care i-a pus în valoare fizicul de fotomodel.

Mădălina Ghenea este implicată într-un important proiect cinematografic, urmând să joace rolul Sophiei Loren într-un film în care apare și celebrul Al Pacino. Numele producţiei este „The House of Gucci” iar lansarea este estimată la finalul anului. Subiectul filmului este legat de asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului omonim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here