A explodat bomba in fotbalul romanesc ! Lovitură teribilă pentru Mihai Rotaru! FRF recunoaște că echipa lui Adrian Mititelu e continuatoarea SC FC U Craiova!

0
325

FRF confirma ce noi am sustinut intotdeauna dar abia acum este totul oficial ! Echipa patronata de Adrian Mititelu a fost recunoscuta ca este continuatorul de drept al clubului Fotbal Club Universitatea Craiova.

“FRF CONFIRMĂ CĂ U CRAIOVA 1948 S.A. ESTE ECHIPA ORIGINALĂ – Încă o dovadă clară că U Craiova 1948 S.A. este clubul original al Craiovei.

FRF a confirmat, în procedura privind licențierea cluburilor profesioniste din România, că, prin deciziile TAS, s-a stabilit definitiv că U Craiova 1948 S.A. este continuatorul de drept al clubului Fotbal Club Universitatea Craiova.

Astfel, în procedura de licențiere UEFA, comisia de licențiere a FRF a respins acordarea licenței UEFA pentru clubul nostru pe motivul sumelor datorate în urma deciziilor TAS. Ulterior, clubul nostru s-a conformat și a obținut licența pentru Liga I.” se mentioneaza in comunicatul emis pe pagina web de catre FCU Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here