A fost desemnat castigatorul pentru proiectarea si executia Tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova – Pitesti

0
298

Vineri, 26.06.2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului avand ca obiect „Proiectare si Executie Drum Expres Craiova – Pitesti, Tronsonul 3” catre toti ofertantii.

Ofertantul desemnat castigator este ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere), cu pretul de 670.717.330,94 Lei fara TVA si un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiara si 50 de puncte pentru componenta tehnica.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare si 24 luni perioada de executie a lucrarilor

Perioada de garantie a lucrarilor ofertata este de 10 ani.

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Drum Expres Craiova – Pitesti, Tronsonul 3, intre localitatile Slatina – Colonesti, cu o lungime de 31,75 km.
Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea tuturor contestatiilor/plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here