A fost eliberat primul „număr verde” în Dolj!

0
221

Numărul de înmatriculare de culoare verde a fost eliberat seara trecută, de Serviciul Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj și a fost revendicat de un proprietar din Craiova. Numărul a fost atașat unui vehicul pur electric.

🌳 Începând de luni, 27 iunie, potrivit unui comunicat emis de MAI, vehiculele cu zero emisii de CO2 înmatriculate în România, pot beneficia de numere de înmatriculare de culoare verde. 🍀

🟩 În cazul mașinilor deja înmatriculate care respectă criteriile de acordare a ”numerelor verzi”, adică sunt vehicule pur electrice sau cu pilă de combustie cu hidrogen, plăcile cu numere de înmatriculare pot fi preschimbate, la cerererea proprietarului.

✅ Prin introducerea numerelor de înmatriculare de culoare verde pentru mașinile nepoluante se dorește creșterea vizibilității acestor tipuri de vehicule și încurajarea celorlalți participanți la trafic să opteze pentru astfel de mijloace de transport.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here