A inceput lupta pentru Primaria Bals ! Rotea cu toate armele dar ineficient !

0
806

Primaria Bals este una din redutele neocupate de Ciuma Rosie iar acest lucru creeaza multe cosmaruri in special lui Catalin Rotea care vrea cu orice pret Primaria Bals ..

Ieri , Realitatea Oltului a anuntat o mare alianta la care ne asteptam de ceva vreme doar ca nu a fost la nivel declarativ ..

Pro Romania sustine candidatul PSD la Primaria Bals ..

,,Am stabilit, alături de Silviu Pendiuc – Președintele ProRomânia Balș, o alianță puternică și unită pentru orașul nostru, o alianță a ideilor și proiectelor, cu o nouă viziune de dezvoltare pentru Balș. Am convingerea că, împreună cu toți bălșenii, vom transforma localitatea, dintr-un oraș fără identitate, blocat în trecut și fără nicio perspectivă, într-un loc în care să ne simțim acasă, respectați și în siguranță,, a anunțat Rotea conform Realitatea Oltului ..

Nu stiu ce a vazut dar un lucru este clar : Bals are o identitate iar viitorul arata destul de bine avand in vedere proiectele care sunt in desfasurare ..

Citeste si ...  Măsuri adoptate în sistemul universitar românesc, în contextul pandemiei COVID-19

Situatia este cu totul alta , Mădălin Ady Teodosescu a reusit sa atraga investitii pe fonduri europene , a semnat construirea unei sali de sport moderne si multe alte proiecte ..

Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitesti avanseaza in fiecare zi iar toate acestea fac ca acest „oras fara identitate” sa fie atractiv din multe puncte de vedere .

La final ma intreb oare ce sat a vazut domnul Rotea ?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here