A intrat cu mașina într-un magazin din Craiova

0
85

Astăzi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la intersecția dintre Calea Bucureşti și strada Tehnicii, în cartierul Lăpuș, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Un camion de mare tonaj, al cărui șofer – un bărbat de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea – nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova, care circula în zona haşurată şi care nu s-a încadrat corespunzător.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un magazin.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că un tir, condus de un bărbat de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, din direcţia centru către Balş, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova, care circula în zona haşurată şi care nu s-a încadrat corespunzător. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un magazin comercial de pe strada Calea Bucureşti. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. De asemenea, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, conform OUG 195/2002”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Daniela Pîrvulescu, conform editie.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here