A murit Alexandru Arșinel. Marele actor avea 83 de ani.

0
224

A murit marele actor Alexandru Arșinel. Avea 83 de ani. Fiul său, Bogdan, a confirmat informaţiile. Actorul se confrunta cu probleme cardiace.
Alexandru Arşinel a murit azi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat de două săptămâni.

Pe 20 septembrie, acesta a fost dus la spital de fiul său din cauza unor escare, iritaţii ale pielii care apar în cazul persoanelor care stau foarte mult timp la pat.

Când a ajuns la spital starea lui era extrem de gravă. Era de nerecunoscut. Avea escare foarte adânci la spate, de băgai pumnul. Inițial a fost internat la chirurgie plastică, apoi l-au mutat la Terapie Intensivă, au declarat surse din spital pentru Antena 3 CNN.

Surse din cadrul Spitalului au mai precizat că actorul a fost tratat corespunzător, inclusiv astăzi medicii au făcut tot posibilul să îl ţină în viaţă, însă din păcate acest lucru nu a fost posibil.

Actorul fusese recent internat într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid. Chiar angajaţii centrului au fost cei care au solicitat ca Alexandru Arşinel să fie transferat la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alexandru Arşinel s-a confruntat, în ultimii ani, cu numeroase probleme serioase de sănătate.

În anul 2017, actorul a fost internat pentru probleme cardiace, atunci când i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. De asemenea, el era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială.

În anul 2013, Arşinel a trecut printr-un transplant renal.

Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București a transmis condoleanțe familiei îndurerate.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Dumnezeu să-l odihnească”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here