A vaslit barca pana a ajuns Presedintele PSD ! Marcel Ciolacu si aceeasi psdisti obositi in conducere ….

0
18

PSD este oficial in era Ciolacu iar toate par bune la partidul de pe Kiseleff din Bucuresti ..
Ciolacu este noul presedinte al PSD dar ceea ce conteaza este cu totul altceva ..

Ce este nou in PSD ? Aici vreau sa spun in acest articol … Raspunsul este NIMIC !

Aceleasi fete triste , aceeasi baroni si normal aceeasi Duamna care a distrus Craiova ..

Ce poate sa faca Ciolacu in PSD ?

Liviu Dragnea este ultimul conducator al Ciumei pentru urmatorii 20 de ani ramane de referinta pentru ca restu vor ajunge sa fie locomotiva partidului ..

Liviu Dragnea a reusit sa duca partidul la scoruri istorice . PSD are acum cateva locomotive mici si terfelite de greselile personale si ale partidului ..

Ce a castigat PSD ? Un pic de liniste pana la alegeri ca apoi sa revina cearta si discutiile interminabile .. Totusi intrebarea mea pentru Ciolacu este : A FOST GREU IN BARCA CU GRINDEANU SI DRAGNEA ?

Hai sa ne aducem aminte .. de Guvernarea PSD 

Guvernarea PSD a lasat in urma ruine: stocuri sanitare zero, Directii de Sanatate Publica decimate, o situatie bugetara falsificata, economie in picaj si sechestrarea fondurilor companiilor private (nereturnarea TVA, nedecontarea concediilor medicale), o imagine externa afectata.
In plus, Romania a intrat in criza cu un handicap enorm, pentru ca deficitul mostenit de la PSD era 4,6%. Guvernele PSD s-au imprumutat mult mai scump din cauza lipsei de credibilitate si a atitudinii. Iar decontul este suportat de Guvernul PNL si de romani. Cu totii suntem nevoiti sa platim si asta doar din cauza dezmatului facut de PSD in ultimii ani la guvernare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here