A venit explicația FRF după ce monitorul VAR a cedat la meciul FCSB – FCU Craiova 1-1!

0
211

A venit explicația FRF după ce monitorul VAR a cedat la meciul FCSB – FCU Craiova 1-1, din etapa a 3-a a SuperLigii. În repriza a doua a meciului de pe Arena Națională, arbitrul central Adrian Cojocaru a fost chemat la marginea terenului pentru a analiza un presupus fault comis de Dawa asupra lui Duarte, în careul gazdelor.

“Având în vedere informațiile din mass-media referitoare la sistemul VAR la meciul FCSB – U Craiova 1948, echipa de implementare VAR în România face următoarele precizări:
-Referitor la faza din minutul 53, când s-a verificat abaterea comisă de Dawa în propriul careu, semnalul a intrat pe monitorul VAR de la marginea terenului înainte de a se comuta pe imaginile care trebuiau să vină din mașina VAR. Astfel, pentru câteva secunde, pe monitor s-au văzut imaginile din transmisiunea TV.
-Din punct de vedere tehnic, încă mai sunt necesare anumite reglaje. Împreună cu partenerii responsabili de partea tehnică și administratorii stadioanelor, echipa de implementare VAR în România face toate eforturile pentru a se rezolva această situație.
-Sistemul VAR implementat în România este unul care îndeplinește toate criteriile FIFA. De asemenea, instruirea arbitrilor și a tehnicienilor VAR s-a făcut conform indicațiilor FIFA și sub supravegherea FIFA.”, mentioneaza FRF.ro .

A venit explicația FRF după ce monitorul VAR a cedat la meciul FCSB – FCU Craiova 1-1!
A venit explicația FRF după ce monitorul VAR a cedat la meciul FCSB – FCU Craiova 1-1!
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here