Abuzurile doamnei ANTONIE CRISTIANA, primar in comuna Bistret …

0
65

Si comuna Bistret o putem incadra in acelasi registru al comunelor doar ca aici situatia este una destul de complicata .. Doamna primar , ANTONIE CRISTIANA are probleme destul de mari pentru ca este implicata in aproape toate abuzurile din comuna ..

Am stat de vorba cu o parte din cetateni iar ce am aflat trebuie ca autoritatile sa se sesizeze pentru a rezolva cateva probleme importante .. Unele persoane au fost implicate in proiecte cu fonduri europene care defapt nu si-au respectat proiectul , alta persoana nu si-a primit ajutorul social de un an de zile chiar daca figureaza ca avand ajutor social , unele persoane au fost platite cu foarte putini bani chiar daca contractul lor de munca spunea cu totul altceva .. Va prezentam o parte din ce am discutat cu locuitorii comunei Bistret ..

Cirstea Alexandra Mariana ne-a declarat urmatoarele  : „Am fost angajata de anul trecut din data de 18 august la restaurant Mary-Criss Palma de Rio ,ea a plecat in Belgia la cules de mere ,m-a lasat acasa sa am grija de ambele cladiri unde locuieste ,cand a venit mi-a spus sa ma duc acasa la ea sa ii tai 8 ore iarba in curte . Eu i-am spus ca nu vin sa tai iarba pentru ca in contractul meu de munca scrie ca 8 ore angajata ca ucenic ,ca ospatar la restaurantul tau . Daca tu nu l-ai deschis eu nu vin sa-ti tai iarba in curte . A doua zi vine sa-mi spuna ca-mi desface contractul de munca pentru ca nu ma prezint la locul de munca . Eu i-am spus ca ne vedem in istanta .. Am facut o sesizare la ITM . Inspectorii au realizat ca nu exista acest restaurant ,am dat-o in judecata , pe 21 mai am castigat . Doamna avea acest restaurant pe fonduri europene iar practic acesta este un minibar ..”

Irina Alexandra ne-a declarat urmatoarele : „Sunt angajata din 3 martie 2020 ,nici nu stiu patronul , nici nu stiu cine este firma,am fost la primarie sa intreb cine este patronul iar in dreptul meu apar ca banii sunt ridicati ,sunt platite asigurarile si altceva numai stiu nimic . Am cerut o adeverinta sa merg la medic , adeverinta este falsa ,nu este buna . Doamna primar m-a angajat pe fals .. ”

Lina Stefan ne-a declarat : „Sunt angajat la cumnata mea pe boltari,a deschis acum cateva luni,am fost trimis 6 luni la Plosca, cu alti baieti la munca . De 2 luni am muncit acolo ,acum de 3 saptamani ma chemat la munca ,in schimb eu bani nu am luat . Recunosc mi-a dat 50 de milioane toti banii. Am intrebat de bani , mi-a zis ca nu are de unde sa-mi dea .. Primarita mi-a zis ca nu are de unde sa-mi dea banii .. ”

Va prezentam documentele care stau la baza declaratiilor facute de locuitorii din Bistret:

Abuzurile doamnei ANTONIE CRISTIANA, primar in comuna Bistret …

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here