Abuzurile Sectiei 1 Politie Craiova continua…

0
272

In continuarea articolelor prezentate in care politistii Sectiei 1 Craiova folosesc martori asistenti in procesele verbale fara ca acestia sa fie prezenti, luand datele acestora din bazele de date, martori asistenti cu carti de identitate provizorii expirate, primul exemplu fiind Machedon Ionut Carlos folosit de adjunctul sectiei 1 Politie Craiova, Gheonea Bogdan Claudiu zis si “chelu”, intr-un proces verbal de contraventie fara ca martorul asistent sa fie prezent.

La o simpla cautare pe portalul instantelor de judecata, constatam faptul ca acest martor asistent, MACHEDON IONUT CARLOS detine foarte multe dosare de condamnare pentru talharie si furturi din diverse magazine.

Oare sectia 1 Politie Craiova sa fie pe mana cu infractorii?!, Ne intrebam si noi ca simpli cetateni care platim salariile unor asa zisi politisti din cadrul IPJ Dolj, condus defectuos de un anume inspector sef, Gluga Constantin Adrian venit de pe la Braila si care ne-a demonstrat ca inca nu s-a acomodat cu abuzurile in serviciu si falsurile in inscrisuri oficiale ale sefului Biroului Control Intern, Budrea Ion Daniel care este anchetat in mai multe dosare penale pentru Abuzul in serviciu art.297, Omisiunea sesizarii art. 267 cp. Favorizarea faptuitorului art. 269 cp. Falsul intelectual art. 321 cp. si Uzul de fals art. 323 cp.

Foarte ciudat este faptul ca acesti martori asistenti folositi de politistii sectiei 1 Politie Craiova, atunci cand instanta de judecata dispune mandate de aducere, acesti martori asistenti sunt de negasit pentru a fi audiati si pentru a se stabili semnatura prin expertiza grafologica.

Al doilea martor asistent folosit de agentul Carnet Mihai din cadrul sectiei 1 Politie Craiova, este un anume KATTAA SAMIR ASHRAF cu carte de identitate provizorie care si acesta este de negasit de catre politisti pentru a fi audiat si pentru a se stabili semnatura grafologica a acestuia.

Intrucat individul sef de la Biroul Control Intern al IPJ Dolj, Budrea Ion Daniel, musamalizeaza cercetarile iar faptele penale incearca sa le ascunda cu propunere de abatere disciplinara, astfel favorizand faptuitorii, ne intrebam mereu ca simpli cetateni daca in ziua de azi mai putem avea incredere in asemenea indivizi alunecosi care reprezinta si imbraca uniforma Politiei Romane platiti din banii contribuabililor?

Solicitam un punct de vedere inspectorului sef Gluga Constantin Adrian despre toate aceste abuzuri in serviciu si fals intelectual conform codului penal.
Daca mai sunt si alti cetateni in asemnea cazuri, nu ezitati sa ne contactati. E-mail : onlinecraiova@gmail.com

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here