Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici îi CEARTĂ pe antivacciniști: Dacă nu au habar de elementele de bază ale imunologiei, de ce se bagă?

0
174
62 / 100

CNCAV încearcă să combată rata tot mai mare de scepticism privind vaccinarea și aduce în joc persoane de elită în lumea medicală. Academicianul Constanti, Bălăceanu-Stolnici vine cu un mesaj tranșant la adresa antivacciniștilor.

„Mesajul academicianului dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Vaccinul este un stimulator al fabricii de medicamente pe care noi o avem în organism – sistemul imunitar.

Dacă nu au habar de elementele de bază ale imunologiei, de ce se bagă? Ascultați sfaturile oamenilor de meserie!” Academicianului dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici a transmis un mesaj puternic pentru noi toți înainte de a primi doza a treia de vaccin. Video: CNCAV #ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare #NUVREAU”, se arată pe pagina de Facebook a CNCAV.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here