Accesul la Promenada devine mai rapid cu autobuzul 7: craiovenii au acum acces facil la shopping și distracție

0
18

De pe 19 februarie, craiovenii beneficiază de acces facil către Promenada, cel mai nou centru comercial al orașului, pe noul traseu de autobuz lansat de RAT SRL Craiova.

Noul traseu, cel cu numărul 7, contribuie la oferirea unei experiențe plăcute de acces pentru vizitatorii centrului comercial și, de asemenea, pentru întreaga comunitate. Acesta conectează puncte cheie din oraș, inclusiv Gara Centrală, Craiovița Nouă, Promenada Mall și zona Râului, facilitând accesul la serviciile esențiale, locurile de muncă și zonele rezidențiale din apropiere.

Autobuzele dedicate traseului vor circula în intervalul orar 06:00 – 22:00, cu o frecvență de 60 de minute, de luni până duminică, precum și în zilele de sărbătoare legală. Odată cu introducerea noii rute, vizitatorii centrului comercial vor avea mai multă flexibilitate și, totodată, își vor putea planifica călătoriile mai ușor.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada pot fi consultate pe site-ul centrului comercial https://www.promenadacraiova.ro/ .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.