Accident cu trei mașini, surprins în direct de echipa TVR, într-o comună din Neamț

0
232

Într-o intersecție de câțiva metri pătrați din județul Neamț se produc săptămânal accidente rutiere. O Echipa TVR a surprins un astfel de eveniment rutier, chiar în timp ce filma în acel loc.

Totul se intamplă după ce traficul s-a triplat, în urmă prăbuşirii unui pod, și a fost redirecționat prin mijlocul comunei Gâdinţi.

Accidentul surprins de echipa TVR este doar unul dintre multele produse în această intersecție. Locanicii spun că la fiecare câteva zile sunt tamponări. Multe, fără victime, cum a fost și această. Alte accidente însă sunt cu victime, unele mortale. Cel mai recent, a avut loc în urmă cu câteva zile, iar un șofer a murit.

Traficul prin intersecția din Gâdinţi s-a intensificat de când pe aici trece principala ruta între municipiul Român și comunele din apropiere, dar și către județul Vaslui. Și asta după prăbușirea podului de la Luţcă, în urmă cu mai bine de o lună.

Intersecția de la Gâdinţi este situată chiar în centrul comunei, la câțiva pași de primărie. În urmă accidentului surprins de echipa TVR, traficul a fost perturbat aproximativ o oră pe DN 15D.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here