O femeie de 71 de ani, din localitatea Isalnita, ce s-ar fi angajat in traversarea strazii prin loc nepermis, a fost accidentata mortal autoutilitara, pe DN 6.

In seara zilei de 15 aprilie, 21.35, Inspectoratul de Politie Judetean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, in afara localitatii Isalnita.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul ca, un barbat din judetul Gorj, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 6, in afara localitatii Isalnita, ar fi surprins si accidentat o femeie de 71 de ani, din localitate, ce s-ar fi angajat in traversarea strazii prin loc nepermis.

Ulterior impactului, victima ar fi fost lovita si de alte doua vehicule ce se deplasau in spatele autoutilitarei.

Din nefericire, in urma evenimentului, femeia a decedat.

In continuare, politistii sunt la fata locului pentru efectuarea de cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul, traficul fiind restrictionat.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *