Accident tragic în aceasta dimineață pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești

0
117

O grindă a unui pod de pe şantierul Tronsonului I al Drumului Expres Craiova-Piteşti a căzut peste un camion al societăţii constructoare. Din fericire, şoferul camionului a scăpat nevătămat.
Accidentul s-a petrecut pe şantierul Drumului Expres, în zona comunei Gherceşti. Şoferul camionului, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin, a scăpat nevătămat.

Pe Tronsonul I lucrează firma italiană Tirenna Scavi.
“În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum în lucru, de pe raza comunei Gherceşti, s-a produs un accident.

La fata locului s-au deplasat poliţiştii, care, au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe sub pasarela unui drum în lucru, nedeschis circulaţiei, de pe raza comunei Gherceşti, a agrosat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul, provocându-i avarii.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube meteriele, conducătorul auto refuzând transportul la spital.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au eliberat autorizaţie de reparaţie”, transmite IPJ Dolj,transmite reporter24

Foto Facebook Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here