„Acest altceva“ pe simezele Galeriilor „Cromatic“

0
181

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj deschide joi, 14 iulie 2022, ora 13:00, la Galeriile „Cromatic“, expoziția de pictură „Acest altceva“, realizată de artistul plastic Florin Măceșanu. La vernisaj, vin alături de Florin Măceșanu și membrii Clubului Intelect. Curatorul expoziției este artistul plastic Emilian Popescu.

Florin Măceșanu este absolvent al Școlii Populare de Arte și Meserii „Cornetti“, Secția Grafică, la clasa profesorului Gabriel Bratu. Din 1971 participă la expoziții de grup și tabere de creație la Craiova, București, Brașov, Ploiești, Alba Iulia, Abrud, Vălișoara. După prima sa expoziție personală, de la Galeriile „Cromatic“, din 1972, a continuat să deschidă expoziții în Craiova, la Năvodari, la Bechet, Ostroveni, Calafat.

De asemenea, a fost redactor artistic la Revista „Constelații diamantine“, a Ligii Scriitorilor din România. Este autorul cărților „Alfabetul hazliu“, „Clipe“ și „Șoapte“. A mai publicat articole, poezie și grafică  în revistele „Luceafărul“, „Tribuna României“, „Ramuri“, „Dor de dor“ și a realizat ilustrația mai multor cărți.

Expoziţia „Acest Altceva“ va rămâne deschisă la Galeriile „Cromatic“, str. Al. Macedonski 28, până vineri, 29 iulie 2022. 

 

Picturile lui Florin Măceșanu vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/CJCPCTDj). 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here