ACSO Filasi – CS Gilortul Târgu Cărbunești Pe stadionul Orasenesc, ACSO Filiasi intalneste liderul maine ..

0
439

ACSO FILIASI intalneste maine CS Gilortul Târgu Cărbunești, meci contand pentru etapa 5 a ligii a 3-a seria 7.
Elevii lui Victor Naicu intalnesc liderul seriei pe stadionul Orasenesc din Filiasi.

Dupa infrangerea suferita impotriva echipei CSM Deva, jucatorii trebuie sa castige acest meci pentru a ramane in primele locuri dar si pentru a spala un pic din cea mai mare infrangere suferita de catre ACSO Filiasi.

„Băieții sunt cu moralul puțin sub ce a fost așa, după înfrângerea severă pe care au suferit-o în deplasare. Este doar un meci și consider că vreau să cred că este un accident. Pregătim bine meciul pe care urmează să îl jucăm vineri cu liderul la zi. În acest moment, echipa din Cărbunești e o echipă care, din punctul meu de vedere, nu surprinzător, se află pe un binemeritat loc 1, pentru că îl cunosc foarte bine pe Alexe ca un antrenor foarte bun. O echipă bine antrenată au avut un program dificil. Am întâlnit două din eu știu echipele care se bat în fruntea clasamentului, mă refer la Jiul Petroșani și la CSM Deva. Acum întâlnim al treilea meci consecutiv cu echipa de pe locul trei, o echipă foarte bună. Ne pregătim, sper să ne ajute. Sunt cele trei puncte și să rămânem acolo, în fruntea clasamentului.”, a declarat Victor Naicu.

„Au șansa să reabiliteze imaginea în fața suporterilor. Nu este ușor să digeri o asemenea înfrângere, dar până la urmă este un simplu joc. Trebuie să trecem peste el și să să ne continuăm seria bună pe care am început o și care nu cred că va continua de acum înainte.”, a completat antrenorul echipei ACSO Filiasi.

Victor Naicu a avut si un mesaj pentru suporteri : „Cum am spus tot timpul ii așteptăm la stadion și cu ajutorul lor, și nu cel trecut, am reușit să ne întâlnim în minutul 90. Sperăm să vină și de această dată în număr mare și le promitem că vom face un joc foarte bun.”

Gabi Matei poate debuta la ACSO Filiasi, el fiind suspendat etapa de la Orastie de cand juca la Astra Giurgiu astfel ca acum Victor Naicu se poate baza pe aportul lui. Robert Tudor a acuzat unele dureri in aceasta saptamana iar prezenta lui este sub semnul intrebarii ..

Arbitri si Observatori
Arbitru: Olaru Constantin Alin – Râmnicu Vâlcea
Asistent: Păunescu Florin – Râmnicu Vâlcea
Asistent: Humita Ioan Daniel – Armeniş
Delegat de joc: Oglindoiu Florin – Drobeta Turnu Severin
Observator arbitri: Nicoara Marius – Drobeta Turnu Severin

PROGRAM
23.09
Viitorul Şimian
16:00
Aurul Brad
23.09
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2
17:00
CSM Deva
23.09
ACSO Filiași
17:00
Gilortul Târgu Cărbunești
24.09
Retezatul Hațeg
17:00
Voinţa Lupac
24.09
Progresul Ezeris
17:00
CSM Jiul Petroşani
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here