ACSO Filiasi castiga categoric impotriva liderului. ACSO Filiaşi – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 3-0

0
367

In meciul de pe stadionul Orasenesc se intalneau doua echipe care aveau moralul diferit. Echipa antrenata de Victor Naicu venea dupa cea mai categorica infrangere iar CS Gilortul Târgu Cãrbunesti avea 4 victorii dupa atatea meciuri disputate.

Victor Naicu a reusit sa refaca moralul baietilor si cu cateva modificari in primul „11” care au reusit sa schimbe fata jocului prestat de acestia.
Partida a inceput cu o perioada in care ambele echipe au incercat sa gaseasca punctele slabe dar cea care a contat pe teren a fost echipa antrenata de Victor Naicu.

Victor Naicu a inceput cu Gabi Matei care a fost decisiv in multe momente ale jocului.
Experienta lui si-a spus amprenta jocului si chiar a pasat decisiv ..

Dupa primele 15 minute, ACSO Filiasi a pus stapanire pe joc si a inceput sa ameninte poarta aparata de Alexandru Oprita ..
Gabi Matei a centrat decisiv dar din pacate ACSO Filiasi nu a reusit sa inscrie,
In minutul 26 ACSO Filiasi obtine o lovitura de colt.
Alex Armaselu centreaza iar dupa 2 suturi la poarta. Ionut Calin reuseste sa inscrie primul gol al partidei.
Victor Naicu a impins echipa si nu a lasat oaspetilor spatii sa se apropie de poarta filiesenilor.
Catalin Manolache ameninta poarta oaspetilor in minutul 39..
Gabi Matei obtine o lovitura libera in minutul 41. Alex Armaselu centreaza iar Andrei Paliu inscrie primul gol pentru ACSO FILIASI si stabileste scorul primei reprize ..

In repriza secunda tot elevii antrenati de Victor Naicu au continuat sa aiba posesia cati si ocaziile de gol.
Alex Armaselu si Catalin Manolache au avut ocazii de a inscrie in poarta oaspetilor dar scorul a ramas acelasi.
Victor Naicu a facut cateva schimbari iar Moses Baidoo si Robert Eshun au reusit sa aduca un plus echipei dar si aprecierile celor din tribune.
In minutul 78 s-a inscris ultimul gol al partidei. Catalin Manolache reuseste sa inscrie in poarta oaspetilor dupa ce a avut destul de multe ocazii de a inscrie.
ACSO FILIASI reuseste sa se impuna categoric impotriva liderului dupa cele 90 de minute.

ACSO Filiaşi - CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 3-0
ACSO Filiaşi – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 3-0

ACSO FILIASI
Cosmin Uruiocea,Marian Chiritoiu,Eduard Udrea,Alexandru Vulpe,Alexandru Armaselu,Cosmin Calu,Andrei Paliu,Gabriel Matei,Ionut Calin,Catalin Manolache,Alexandru Fotescu
Rezerve: Dragos Constantinescu,Robert Stancu,Moses Baidoo,Robert Eshun,Danut Scuturoiu,Andrei Militaru,Flavius Roventa,Iulian Voinescu,Eduard Miutescu
Antrenor : Victor Naicu

CS Gilortul Târgu Cãrbunesti
Alexandru Oprita,Ion Dogaru,Leonard Gheorghe,Ionut Eduard Croitoru,Bogdan Oprisa,Federico Boboc,Dragos Saulescu,Denis Bucur,Iulian Angel Ciutica,Ionut Gilcescu
Rezerve:Mihai Iutalim,Octavian Fabian Baranescu,Catalin Ionut Cocioaba,Marian Razvan Calota,Nicolae Bogdan Danaricu,Leonardo Bobu Caldararu,Iulian Albert Cornicioiu,Bogdan Andrei Lazar
Antrenor : Alexandru Stoica

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here