ACSO Filiasi castiga duelul cu Retezatul Hațeg si urca pe podium

0
320

ACSO Filiasi reuseste sa continue seria de victorii si urca pe locul 2 in seria 7 a ligii a 3-a. Asa cum se astepta, Victor Naicu a analizat bine jocul oaspetilor si a facut cateva modificari in primul “unsprezece” cu care a inceput partida.

ACSO Filiasi a dominat intreaga partida iar rezultatul de pe tabela este unul neconform cu ocaziile avute in cele 90 de minute. Jucatorii antrenati de Victor Naicu au avut cel putin 6-7 ocazii clare de a inscrie.

Andrei Paliu este faultat in careu iar centralul acorda penalty. Cosmin Calu reuseste sa inscrie in minutul 22.

Darius Pusca inscrie si restabileste egalitatea in minutul 32 la unica ocazie ..

Pana la finalul primei reprize notam inca cateva ocazii ale elevilor antrenati de Victor Naicu.

In repriza secunda avem acelasi registru . ACSO Filiasi are posesia si ocaziile dar nu reusesc sa se desprinda de oaspeti.

Victor Naicu muta decisiv in minutul 75 prin introducerea lui Robert Eshun care reuseste sa inscrie .

Dupa golul marcat de acesta, ACSO Filiasi continua sa puna presiune si obtine inca un penalty . Cosmin Calu rateaza de aceasta data si astfel avem un final de meci destul de greu ..

Oaspetii forteaza egalarea dar pana la final nu reusesc sa inscrie astfel ca ACSO FILIASI reuseste sa castige si sa urce pe locul 2.

ACSO Filiaşi – Retezatul Hațeg 2-1
Cosmin Calu (22), Robert Eshun (77) / (32) Darius Pusca

Retezatul Hațeg

Andrei Tonca,Ionut Lupulescu,Raul Tuliga,Ilie Prodea,Ionut Ardeleanu,Marius Pitigoi,Darius Pusca,Robert Buzducea,Laurentiu Mazilu,Flavius Banateanu,Michael Schuster
Rezerve: Raul Pescar,Cosmin Pau,Ionut Gavrilutu,Sebastian Stan,Robert Popa,Sergiu Prem,Nicolae Ghelariu,Ovidiu Popescu
Antrenor : Daniel Bona

ACSO FILIASI

Cosmin Uruiocea,Marian Chiritoiu,Moses Baidoo,Eduard Miutescu,Alexandru Armaselu,Cosmin Calu,Andrei Paliu,Gabriel Matei,Ionut Calin,Catalin Manolache,Alexandru Fotescu.
Rezerve: Dragos Constantinescu,Robert Staicu,Eduard Udrea,Robert Eshun,Danut Scuturoiu,Andrei Militaru,Robert Tudor,Iulian Voinescu,Alexandru Vulpe
Antrenor : Victor Naicu

Antrenorul Victor Naicu si Gabriel Matei au oferit declaratii la finalul partidei pentru pagina de facebook a echipei ACSO Filiasi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here