ACSO FILIASI intalneste Retezatul Hațeg. Vezi ce au declarat Alin Pîrvuică, Victor Naicu si Cosmin Calu ..

0
241

ACSO Filiasi intalneste Retezatul Hațeg in cadrul etapei cu numarul 7 al Ligii a 3-a,seria 7. Azi jucatorii au efectuat ultimul antrenament pe baza Aripile iar la final Presedintele Alin Pîrvuică ,Antrenorul Victor Naicu si Capitanul Cosmin Calu au oferit ultimele declaratii.

Se pun in vanzare bilete si abonamente pentru a putea intra pe stadionul Orasenesc.
Prețul unui abonament VIP este de 200 lei iar prețul unui bilet este de 10 lei .
Biletele si abonamentele se pot achiziționa de la intrarea in stadionul Orășenesc înaintea startului de meci..
Pentru copiii sub 14 ani intrarea este LIBERĂ!

Jucatorii antrenati de Victor Naicu au un moral bun. Ultimele doua partide au fost castigate de ACSO Filiasi in schimb adversarii ocupa locul 8 fara nici o victorie, cu 2 egaluri si 4 infrangeri.

Meciul incepe la ora 15:00 si este transmis pe pagina de facebook a echipei ACSO Filiasi.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Anghelina Cristian – Câmpulung Muscel
Asistent: Toca Cosmin Gheorghe – Făgăraş
Asistent: Tunsoiu Marian – Sinca Noua
Delegat de joc: Dan Vasile – Pucioasa
Observator arbitri: Vremaroiu Catalin – Târgovişte

Baietii au un mesaj pentru toti suporterii ! Ii asteapta in numar cat mai mare la stadion!

Presedintele echipei ACSO Filiasi, Alin Pîrvuică a declarat pentru pagina de facebook a echipei : “Am avut ceva probleme in Filiasi cu apa si ne-am pregatit la baza Aripile pentru a avea toate conditiile si forma necesara pentru meciul de maine. Ca in fiecare an echipa noastra scoate la vanzare abonamente si bilete. Speram sa avem suporteri cat mai multi sa vina sa ne sustina ca si pana acum. Adversarul de maine este o echipa buna. Nu trebuie sa ne gandim ca este o echipa mai slaba. Noi trebuie sa tratam meciul cu seriozitate si sa castigam cele 3 puncte.”

Antrenorul echipei ACSO Filiasi, Victor Naicu a declarat : “Atmosfera este buna, baietii au un tonus bun. Asteptam cu incredere jocul de maine. Intalnim o echipa din a doua parte a clasamentului, nu ne-am intalnit pana acum cu ei . Nu o cunosc. Ca toate echipele in criza de puncte si cu siguranta isi vor vinde scump pielea. A trebuit sa ne adaptam. Am venit la baza Aripile pe sintetic, nu prindem nici un antrenament pe gazonul natural, sper sa ne adaptamn maine la suprafata de joc, sa ne facem jocul pe care l-am prestat si pana acum.”

Capitanul echipei ACSO Filiasi, Cosmin Calu a declarat : “Un ultim antrenament reusit. Nu am informatii despre adversarii de maine si ma astept sa fie ca si meciul trecut. Daca luam in serios jocul nu o sa avem probleme si iesim cu brio cu cele 3 puncte.”

Liga 3 – Meciurile Etapei 7
Oct 7, 2022 15:00 ACSO Filiaşi – CSO Retezatul Hațeg
Oct 7, 2022 15:00 ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – CS Armata Aurul Brad
Oct 7, 2022 15:00 ACS Progresul Ezeriş – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti
Oct 8, 2022 15:00 ACS Viitorul Şimian – AFC Voinţa Lupac
Oct 8, 2022 15:00 CSM Jiul Petroşani – CSM Deva

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here