ACSO Filiasi reia pregatirea peste o saptamana …

0
265

ACSO Filiasi reia pregatirea peste o saptamana dar pe 18 ianuarie o parte din jucatori merg la vizita medicala ..
Antrenorul echipei ACSO Filiasi, Victor Naicu, a explicat pe pagina de socializare a clubului care este programul pentru perioada urmatoare.

Pe 18 ianuarie sunt programati 15 jucatori pentru vizita medicala iar pe 23 ianuarie se reunesc la Filiasi..
Chiar daca a fost vacanta conducatorii echipei ACSO Filiasi au reusit sa stabileasca 10-12 amicale ..
Prima perioada insa o sa fie acordata pentru partea fizica iar in partea secunda a perioadei vor avea loc partidele amicale.

„Vacanta este frumoasa si benefica pentru pentru oricare dintre noi. Cred ca la un moment dat este bine venita, dar deja acum, odata cu trecerea sarbatorilor, eu stiu, lumea pleaca la la treaba si e destul de greu sa sa stai acasa. Din pacate, asta este programul, asta este calendarul competitional. Incercam sa ne adaptam, incercam sa ramanem in priza pentru ca daca jucatorii au avut o vacanta, noi a trebuit sa si in perioada de pauza sa ne pregatim lotu, sa ne pregatim programu competitional, lucurile amicale si atunci nu i-am fost in priza in toata aceasta perioada.

In schimb, jucatorii sper sa fi beneficiat de de vacanta, sper sa faca si miscari in aceasta perioada si sa vina cu bateriile incarcate pentru sezonul care urmeaza.
Avem jocuri amicale luate pana acum, programate in jur de 10-12 jocuri. Imi doresc o perioada de pregatire, dupa 2 saptamani sa putem sa jucam cate 2 meciuri pe saptamana.
As vrea ca la prima etapa sa fim intr-o forma destul de buna si sa mergem sa ne sa ne pastram pozitia care o avem in acest moment in clasament si de acolo daca putem sa urcam, daca nu cel putin sa ramanem pe aceeasi pozitie pana la la finalul campionatului.

Pe data de 18 ianuarie avem 15 locuri pentru lista medicala, iar pregatirea incepe pe data de 23 ianuarie . Avem o perioada de pregatire la Filiasi, cand punem accent pe partea fizica, dupa care o sa cautam un terenul de antrenament pentru a incepe sa lucram.”, a declarat Victor Naicu pentru ACSO Filiasi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here