Adela Gherghe a depus juramantul si este oficial PRIMAR al Comunei Malu Mare!

0
14

Azi a avut loc la Malu Mare in prezenta Prefectului de Dolj , Nicusor Rosca, constituirea Consiliului Local Malu Mare . O parte din consilierii locali au depus azi juramantul pentru ca au lipsit la prima sedinta a Consiliului Local. Odata constituit , Adela Gherghe a fost investita PRIMAR al Comunei Malu Mare .

A fost un eveniment restrans avand in vedere pandemia iar cei prezenti au respectat conditiile prevazute de lege.
Adela Gherghe ne-a acordat un scurt interviu dar si dupa ce a depus juramantul a tinut sa spuna ceva celor prezenti ..
“Vreau sa multumesc si eu colegilor din Consiliul Local pentru ca au venit. Este o ceremonie frumoasa ,sunt convinsa ca toti avem emotii in momentul in care fiecare dintre noi a depus juramantul . Eu zic ca in momentul in care intram in aceasta sala de consiliu sa uitam formatiunile politice din care facem parte ,sa intelegem ca toti suntem in slujba cetatenilor,oamenii ne-au ales,asteapta de la noi schimbari .

Citeste si ...  Valea Stanciului si Terpezita raman fara primari .. Prefectul judetului Dolj a emis ordine pentru incetarea mandatului de primar!

Eu m-am convins odata cu alegerile din acest an ca Malu Mare este pregatit pentru schimbare . Au fost depasite doua bariere : odata bariera sexului,pentru ca este greu ca o femeie in mediul rural sa reusesti sa te impui si a doua bariera a varstei pentru ca sunt totusi tanara.

Eu zic ca alaturi de dumneavoastra vom face cea mai frumoasa figura pentru aceasta comunitate pentru ca e nevoie de noi , e nevoie sa ne concentram mai mult pe cetatean , sa fim in slujba lui .” a spus Adela Gherghe ..

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here