Adrian Mititelu a facut anunțul așteptat de toți fanii lui FCU Craiova: „Săptămâna viitoare mă văd cu el!”

0
214

FCU Craiova a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile după eșecul cu Farul Constanța, scor 1-2.

Adrian Mititelu a spus după meci că FCU Craiova nu ar fi meritat să piardă, iar jocul îi dă speranțe că echipa își poate reveni curând.

Adrian Mititelu a anunțat că sunt șanse mari ca meciul cu FC Voluntari, din Cupa României (11 noiembrie, 16:00) să fie mutat la Târgu Jiu.

“Îmi pare rău. La omul sărac nici boii nu trag. Cu un ochi plâng și cu unul râd. Rezultatul mă face să plâng, dar jocul ne dă speranțe că suntem în revenire. Chiar dacă n-am instalat un nou antrenor, echipa începe ușor, ușor să își revine, începe să aibă capacitatea de a alerga. Cred că de la meci la meci vom arăta mai bine și vom lua puncte. E al doilea meci în care pierdem cu Farul fără să merităm asta. Să sperăm că în meciul următor va veni și momentul să câștigăm trei puncte, chiar dacă întâlnim un adversar foarte dificil, CFR Cluj.

Probabil că meciul de la Voluntari îl voi juca la Târgu Jiu pentru că avem acolo o înțelegere cu primarul. Nu mutăm echipa la Târgu Jiu, ci, pentru că este joi, ora 16:00, e cel mai bun moment să jucăm acolo. Oricum, cei de la Craiova, de aici, sunt favorizați pentru că au două echipe unde pot veni să vadă meciuri. Suporterii sunt puțin cam supărați și unii nu ne onorează cu prezența. Vom încerca să-i facem fericiți și pe cei de acolo și, cel mai probabil, vom juca la Târgu Jiu meciul respectiv.

Pe mine mă costă orice decizie. Prefer să nu mă grăbesc și să iau cea mai potrivită decizie. Nu vreau să iau antrenor ca în ianuarie sau februarie să-l schimb și pe ăla. Probabil că săptămâna viitoare mă voi întâlni cu unul dintre posibilii antrenori, poate chiar cu doi. Planul meu este ca după meciul cu FCSB să avem antrenor, care să corespundă și să facă mai mult decât au făcut cei de până acum.

Nicolo Napoli nu mă interesează în acest moment. Este o discuție cu Walter Zenga, probabil mă voi vedea cu el săptămâna viitoare. Mai sunt alți antrenori din afara României cu care vorbesc, e și o variantă de antrenor român. Să știți că nu m-a refuzat nimeni până acum. Din contră, sunt foarte mulți care vor să vină aici pentru că sunt condiții, sunt jucători buni. Se autopropun! Nimeni n-a zis că nu vine aici pentru că ar fi unul, Vasilică, care lucrează antrenorii”, a spus Adrian Mititelu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here