Adrian Mititelu, despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB : Suma aia poate doar pentru un împrumut!

0
157

Vineri seara, Adrian Mititelu a urmărit din tribuna oficială a stadionului „Nicolae Dobrin” victoria reușită de FCU Craiova pe terenul lui FC Argeș, scor 2-0. După meci, Adrian Mititelu a oferit cateva declaratii dar si despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

„I-am și spus lui Dică că nu este posibil să plece. Nici cu 2-3 milioane nu e posibil să îl ia, nu mai zic de suma propusă (n.r – 500.000 de euro). Eu vreau să merg în play-off și să-l vând pe Compagno? N-ar mai înțelege nimeni nimic.

Probabil m-a confundat cu domnul Iftime de la Botoșani. Dacă ar fi discuție pentru vânzare, suma aceea ar reprezenta doar un împrumut”, a declarat Adrian Mititelu.

“Meciurile de la Pitești sunt mereu foarte dificile. Așa a fost mereu în istoria Universității Craiova. Am reușit să câștigăm, batem rar aici. A venit într-un moment foarte bun acest succes. Aveam nevoie de această victorie. A picat la țanc! Nu este ușor să câștigi aici. Au venit peste noi! A fost un gol rapid, Compagno a demonstrat că are calitate.

Nu știu dacă avem echipă mai bună decât cea a lui Rotaru, chiar dacă venim tare din urmă.”, a completat Adrian Mititelu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here