Adrian Mititelu : Eu am investit 30 de milioane și mi-am pierdut 20 de ani din viață pentru echipa asta. Cine își dorește mai mult ca mine titlul?

0
326

FCU Craiova are cel mai frumos joc din Superliga iar acest lucru a atras atentia oamenilor din fotbalul romanesc. Gigi Becali il vrea pe Bauza dar si alti jucatori sunt vizati.
Adrian Mititelu a intervenit la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena, unde a discutat despre mai multe lucruri ce tin de FCU Craiova.

FCU Craiova a surprins lumea fotbalului din România pe 22 iulie, când a anunțat transferul lui Kyriakos Papadopoulos (30 de ani), fotbalist cu 136 de partide în Bundesliga.

“Dar nu știu cât va rămâne la noi, cred că va rămâne puțin. Maxim un an dacă rămâne. Are o clauză de reziliere pentru un transfer afară, nu contează cât e. După aia aude Gigi Becali și poate îl cumpără și pe el. N-ați văzut că ia jucători en-gros!?”, a declarat Adrian Mititelu, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

Adrian Mititelu : Eu am investit 30 de milioane și mi-am pierdut 20 de ani din viață pentru echipa asta. Cine își dorește mai mult ca mine titlul?

“Știți că sunt un optimist incurabil. Eu cred că putem să ajunge foarte, foarte sus. Sincer, nu văd la ora asta o echipă care să fie mai bună decât noi, dar aici ține de continuitate emoțională, psihică, de șansă, dar echipa noastră, la ce face ea… de la locul 6 până la locul 1 e posibil orice. Depinde cum gestionăm situația, depinde ce mai aducem, că ne mai trebuie unul-doi jucători.

Eu am investit 30 de milioane și mi-am pierdut 20 de ani din viață pentru echipa asta. Cine își dorește mai mult ca mine titlul? Dar ne batem cu coloși, uitați-vă ce club s-a format la Cluj, a dominat fotbalul românesc atâția ani, degeaba îi criticăm noi pe aici. Ce au făcut acolo nu se mai poate repeta în următorii 100 de ani. Au dominat fotbalul românesc atâția ani și au câștigat atâtea trofee.

Mă uit la echipă și văd că ne mai trebuie jucători. Ca să aspirăm la locurile și de mai sus, trebuie să ne mai întărim. Problema e că și lista e completă. Trebuie să mai renunțăm la 1-2 și să vină alți 1-2”, a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Adrian Mititelu : Toți s-au înfruptat din echipa aia, inclusiv Gigi Becali mi-a luat trei jucători și după a început să zică că nu știu ce am făcut eu cu Mihai Costea.

„Am crezut în echipa asta, încă de anul trecut am anticipat lotul, că este valoros pentru Liga 1. Eu, cu experiența mea de 48 de ani de când mă uit la fotbal, am anticipat că avem o echipă bună. Și echipa din 2009 a fost foarte bună, foarte valoroasă, dar unii jucători erau tineri și nu au avut timp să explodeze. Echipa mi-a fost luată cu japcă, a fost dezafiliată.

Toți s-au înfruptat din echipa aia, inclusiv Gigi Becali mi-a luat trei jucători și după a început să zică că nu știu ce am făcut eu cu Mihai Costea. Pe Prepeliță nu mi l-a plătit. Pentru Mihai Costea își ia banii înapoi acum de la masa credală. Am văzut că a declarat că aș fi în culpă față de domnia sa, că dacă nu făcea dânsul la proces ceva… E o aberație!

Singurul rol a fost de îndeplinirea procedurii legale, s-a amânat procesul pentru că nu s-a făcut citarea cu FCSB, care a fost parte în procesul de fond. Era un proces de fond, nu a avut domnul Becali nicio treabă”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro, pe PRO Arena.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here