Adrian Mititelu, gata să vândă din nou la FCSB: Sunt uimit și eu de el! Dacă face ofertă Becali, de ce să nu-l dau?

0
243

Adrian Mititelu este dispus să mai facă o afacere cu Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei României, FCSB.
Finantatorul echipei FCU Craiova a spus că nu se compară, din punct de vedere financiar, cu Gigi Becali sau cu Mihai Rotaru , patronul rivalei din oraș, CSU Craiova, și nu ar spune nu unei oferte venite de la FCSB pentru Yassine Bahassa (30 de ani), extrema franceză a lui FCU Craiova.

„La fel de uimit sunt și eu (n.r – de Bahassa). În raport cu alți jucători are un contract destul de… să nu zic modest, dar mult mai puțin în comparație cu alți jucători. Nu am plătit o sumă de transfer, ci, dacă nu mă înșel, doar un salariu la semnătură și un comision impresarului. E un jucător care nu spunea nimic.

El avea o publicitate bună, jucase în liga 2 din Franța, dar nu mă așteptam să fie atât de bun. Edi Zelgin (n.r – team manager FCU Craiova) este autorul faptei. El l-a adus și pe fundașul central, Duarte, dar și pe Bahassa. La început a fost puțin carotat de unii și de alții, că, vezi Doamne, trebuia să luăm alți jucători.

Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau? Care e problema? Eu bag 3-4 milioane, m-am săturat și eu. Eu nu mă compar financiar cu Becali sau Rotaru. Deci dacă face o ofertă, de ce să nu îl dau? Are Becali banii, n-ați auzit ce a spus Dragomir? Că are un miliard și jumătate!”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sport.ro .

Yassine Bahassa (30 de ani) a sosit la FCU Craiova în această vară, după ce anterior evoluase în liga a doua franceză, la Quevilly Rouen.

La FCU Craiova, fotbalistul francez a jucat în 19 meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Înainte de a sosi la FC U Craiova, Bahassa a mai jucat doar în ligile inferioare din Franța, la formații precum Quevilly Rouen, Stade Bordelais sau US Avranches.

400.000 de euro este cota de piață a lui Yassine Bahassa, conform Transfermarkt

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here