Adrian Mititelu jr acuză legături nevăzute între oamenii care l-au condamnat pe tatăl său: „Procuroarea l-a ajutat pe fratele penal al judecătorului”

0
10

În 2016, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului.

Adrian Mititelu Jr.,baiatul lui Adrian Mititelu , cel care se ocupa acum de administrarea echipei Universitatea Craiova, a acuzat, în direct la GSP Live, că tatăl său este victima unui sistem corupt din justiție. El a afirmat că între procuroarea și judecătorul din dosarul de evaziune fiscală exista o legătură nefirească.  

Prezent în studioul GSP Live, Adrian Mititelu Jr. a făcut dezvăluiri despre procurorii și judecătorii implicați în dosarul care a dus la condamnarea tatălui său la 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Potrivit fiului lui Adrian Mititelu, procuroarea de caz, Cristina Fota Bărbulescu, era într-o stare de incompatibilitate cu prezența în dosar.

Citeste si ...  72 de ani de la prima partida ! Universitatea Craiova intalneste AFK Csikszereda incepand cu ora 20:00 ..

„Din 2010, tatăl meu avea un conflict cu procurorul Cristina Fota Bărbulescu din cauza unor procese. În 2013-2014, soțul dânsei avea pe Facebook postări cu cealaltă echipă din Craiova. Ea i-a trimis pe tatăl meu și vărul meu în judecată pentru evaziune fiscală. Procurorul Cristina Fota Bărbulescu a fost 6 ani de zile iubita procurorului DNA, Doru Țuluș. Doru Țuluș a fost dat afară din DNA pentru că avea afaceri cu Mihai Rotaru.

Tatăl meu a fost condamnat de judecătorul Cosmin Mitrache. Fratele lui Mitrache, avocat (n.r. – Ion Bogdan Mitrache), a fost acuzat în 2014 de trafic de influență. Acest avocat a încheiat un acord de recunoaștere a faptelor cu procurorul Cristina Fota Bărbulescu. O să vedeți în acord că procurorul propunea o pedeapsă cu suspendare, deși pentru avocați se cere de obicei pedeapsă cu executare. I-a creat un beneficiu fratelui judecătorului, este un beneficiu. Vi se pare că un judecător mai poate fi obiectiv după ce a dat cu subsemnatul în acel dosar de trafic de influență?

Citeste si ...  Universitatea Craiova continua drumul spre prima liga ! Maine intalneste Unirea Slobozia ...

 

Extras din cererea de recuzare a judecătorului Mitrache, respinsă de colega lui de complet

Cosmin Mitrache (n.r. – judecătorul care l-a condamnat pe Mititelu) are mărturie în acel dosar. Bogdan Mitrache prin cine făcea trafic de influență? Prin fratele lui judecător. Apoi, a luat fapta asupra sa și a spus că fratele lui judecător nu știa nimic despre acel trafic de influență. Doar promitea și mințea. Ulterior, fratele avocat a fost condamnat cu executare pentru că a mai făcut o dată trafic de influență”.

Cazul Mitrache a fost prezentat de presa vremii. Fratele judecătorului care l-a condamnat pe Adrian Mititelu a cerut 29.000 de euro cu promisiunea de a influența decizii la Tribunalul Dolj și la Curtea de Apel Craiova, unde judecă fratele său, Cosmin Mitrache. După ce sentințele au fost nefavorabile, persoanele cărora le-a cerut bani au trecut la presiuni, iar avocatul s-a adresat autorităților, recunoscându-și fapta. Ulterior, deși inițial a beneficiat de clemența autorităților, a mai comis o faptă de trafic de influență și a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here