Adrian Mititelu Jr. : Am realizat că după ce a plecat de două ori de la echipă i s-a făcut o nedreptate

0
104

Eugen Trică, 45 de ani, va fi noul antrenor de la FCU Craiova. Azi dupa meciul de la Miercurea Ciuc va rezilia contractul cu Viitorul Pandurii Targu-Jiu si va semna cu FCU Craiova.
Adrian Mititelu Jr. a oferit detalii despre hotărârea luată împreună cu tatăl lui.

„Am realizat că după ce a plecat de două ori de la echipă i s-a făcut o nedreptate. E cea mai bună variantă, n-am pierdut niciun meci cu el. E cel mai potrivit, a venit momentul să ne reparăm greșeala. A fost foarte receptiv. N-a mai fost nimeni pe listă, n-am discutat cu niciun alt antrenor.

Avem nevoie de victorie ca de aur cu Sepsi. Urmează o perioadă grea, jucăm cu CFR, cu Dinamo, dar de-asta am promovat în Liga 1. Nu e un moment fericit, dar cred că se va crea emulația necesară pentru a depăși obstacolele. Nu vreau să comentez subiectul Stoican, nu-mi puneți întrebări tendențioase. Dacă el a zis că a avut neînțelegeri cu tata, vreți să vorbesc în numele lui? Întrebați-l pe el când iese de la închisoare, la anul.

A fost alegerea lui, nu s-au înțeles, s-au contrazis și s-a ajuns aici, că e mai bine să renunțe. Nu trebuie să ne ia valul, obiectivul lui Trică e salvarea de la retrogradare. Nu va sta pe bancă, are meci mâine cu Viitorul Tg. Jiu, apoi va rezilia și va semna cu noi”, a declarat Mititelu Jr. la Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here