Adrian Mititelu Jr., atac dur la adresa lui Rotaru și Reghecampf: „Să își vadă de amantele lui prostituate”

0
210

Adrian Mititelu Jr. a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf, rivalii de la CSU Craiova, scrie GSP.ro.

FCU Craiova – CSU Craiova se joacă pe 3 octombrie, de la 21:00. Partida va fi în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și LookSport+.

Într-o conferință de presă, Laurențiu Reghecampf a insinuat că FCU Craiova vrea să se joace fără spectatori, de teamă că CSU ar avea mai mulți susținători.

A fost declarația care l-a scos din sărite pe Adrian Mititelu Jr. Acesta a cerut un drept la replică și a lansat o serie de acuzații la adresa rivalilor.

„Aș vrea să clarific anumite speculații. Clubul nostru nu boicotează intrarea suporterilor pe stadion. Așa cum a declarat și președintele CNCD, Csaba Asztalos, certificatul verde și diferențierea vaccinați-nevaccinați sunt în afara legii.

Masa noastră de suporteri și ultrașii din Peluza Sud fac parte din cei 70% de români nevaccinați. În România nu există absolut nicăieri scris ce se întâmplă în cazul în care se depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ce aberează Rotaru și Reghecampf sunt povești.

Mâine, la ora 12:00, vom afla dacă se extinde pragul de 6% la 8%. E vorba de limita de intrare cu certificatul verde. Dacă acești clonați își închipuie că pe stadion se vor strânge 1.800 de vaccinați de pe la instituțiile publice și vor acapara ei locul destinat oaspeților, se înșală amarnic.

Peluza Sud a anunțat public și pertinent de ce nu se prezintă la meci, în cazul în care vor intra doar cei vaccinați. Clonații, în clipa de față, încearcă să creeze o cacealma. Avem media suporterilor peste ei în campionat. La meciul cu Dinamo au fost 3.500 de ultrași numai în peluză.

Ce tot delirează ei? Ce suporteri au avut ei în acest an? Îmi arată poze din 2018? Păi, le arăt și eu din 2006, 2008, 2010. Când noi aveam 30.000 de suporteri pe stadion, Rotaru lua bani cu dobândă de la Mircea Sandu. Este un pitic grizonat și frustrat, cu dinți calcaroși.

Iar în ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, a transmis Adrian Mititelu Jr., prin intermediul GSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here