Adrian Mititelu jr. : Echipa e foarte ofensivă, asta a fost ideea de la început, să arătăm fotbal!

0
134

Universitatea Craiova a castigat la Clinceni cu 2-1 iar Adrian Mititelu jr. este foarte multumit de jocul echipei .
”Duminica ajunge Van Dorman si luni sau marti va ajunge si atacantul din Olanda”, a declarat finantatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu jr.

In privinta lui Robert Raducanu, contestat de suporterii Stiintei , Adrian Mititelu jr. a declarat : Robert Raducanu nu se mai antreneaza cu echipa dupa meciul cu Dinamo, sunt motive disciplinare, e la echipa a doua. Raducanu e un subiect inchis pentru noi, antrenorul a decis impreuna cu conducerea.

”E o victorie meritata, putea fi scorul mult mai mare. Am avut posesie peste 60%, ocazii de poarta. Ma bucur ca am invins, e o victorie de moral. Au fost foarte mari emotii, am primit iar gol, dar acum sansa a fost de partea noastra.

Craiova joaca fotbal, cred ca nu sunt singurul care vede ca atacam incontinuu, am atacat si la 2-0, si la 2-1, ma bucura jocul echipei si imi da sperante pentru viitor.

Echipa e foarte ofensiva, asta a fost ideea de la inceput, sa aratam fotbal. Chiar daca se mai intampla accidente de genul Voluntari, cand am luat doua goluri incredibile, trebuie sa trecem peste el. Echipa are nevoie si de egaluri, si de infrangeri pentru a putea creste si a juca cat mai bine.

Nu ma asteptam sa joace atat de bine echipa, nu avem o concurenta cu CSU Craiova, vrem doar sa terminam cat mai sus in clasament. E devreme sa vorbim despre play-off, sa batem si etapa viitoare si apoi vom vorbi”, a mai spus Adrian Mititelu jr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here