Adrian Mititelu jr: Judecătorul Mitrache i-a spus unui fost angajat SRI că trebuie să îl condamne pe tatăl meu!

0
9

Adrian Mititelu Jr.,baiatul lui Adrian Mititelu , cel care se ocupa acum de administrarea echipei Universitatea Craiova, a sustinut, în direct la GSP Live, că că Mitrache a anunțat mai multe persoane că urma să-l condamne pe finanțatorul echipei Universitatea Caiova.

Adrian Mititelu Jr. susține  Acuzația este formulată chiar de Adrian Mititelu senior într-o cerere de recuzare a lui Mitrache, respinsă:

“În mai 2020, un fost ofițer al Serviciul Român de Informații i-a transmis avocatului nostru că a luat masa într-un restaurant din Slatina cu judecătorul Mitrache cu care avea o relație de mai mulți ani. Judecătorul s-a exprimat la discuție că îl va condamna pe Adrian Mititelu pentru a întoarce serviciile mai multor oameni. Acest fost ofițer va da un denunț săptămâna asta la Serviciul pentru Investigarea Magistraților, sub identitate protejată, în care va spune aceste lucruri.

Am depus o cerere de recuzare împotriva lui Mitrache. Cine a judecat cererea de recuzare? Colega de complet a lui Mitrache din dosarul tatălui meu, Mirela Ciurezu. Nu e normal. Apoi am depus cerere de recuzare împotriva Mirelei Ciurezu. Cine credeți că a analizat-o? Mitrache. Cu două zile înainte de a-l condamna pe tatăl meu, Mirela Ciurezu și-a depus cererea de pensionare. A fost aprobată a doua zi. Probabil a fost un deal între Mirela Ciurezu și sistem. Să nu vă mire dacă Mitrache va ajunge și el la Înalta Curte de Casație și Justiție”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here