Adrian Mititelu jr : O să ajungă doi jucători, un olandez și un belgian, dar nu cel vehiculat

0
118

Universitatea Craiova continuă să se întărească serios pentru sezonul care a început. Stiinta va face două transferuri, iar jucătorii care urmează să vină sunt din Belgia și Olanda.
„O să ajungă doi jucători, un olandez și un belgian, dar nu cel vehiculat, nu s-a pus niciodată problema. Este vorba despre un olandez de 27 de ani care a jucat până acum două zile în liga a doua franceză și are undeva la 100 de meciuri în liga a doua olandeză.

Este o extremă care joacă și al doilea vârf, e polivalent. Trebuie să rămână liber mâine de la clubul respectiv și nu poit să să vă dezvălui numele.

Belgianul va ajunge mâine, se numește Benjamin Van Durmen, este de la Mouscron, are 100 de meciuri în prima ligă belgiană, are 24 de ani și joacă șesar și optar, deci defensiv sau ofensiv, depinde de sistemul de joc.

Olandezul a jucat în fiecare sezon aproape toate meciurile pe unde a fost. La fel și belgianul. Noi am căutat jucători care au jucat cel puțin în ultimele două sezoane”, a explicat Adrian Mititelu Jr. la Digi.

Benjamin Van Durmen este urmatorul transfer

Benjamin Van Durmen are 24 de ani și preferă poziția de mijlocaș defensiv. Iar zilele urmatoare va semna cu Universitatea Craiova.
Belgianul  vine de la Royal Excel Mouscron si are o cota de piata de 350.000 euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here