Adrian Mititelu : Nu-mi mai e frică de niciun adversar din România!

0
207

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, este optimist înaintea meciului cu FCSB, reprogramat duminică, de la ora 22:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a 3-a din Superliga.

„FCSB e favorită, dar le va fi greu cu noi. FCSB are jucători de valoare, este o echipă cu anvergură europeană, dar și noi suntem puternici acum. Sincer, nu-mi mai e frică de niciun adversar din România, dar asta nu înseamnă că suntem invincibili. Anul trecut îmi era teamă când jucam cu FCSB sau cu CFR Cluj. Acum e posibil orice.
Suntem pregătiți să facem un meci bun duminică. Nu cred că va surpriză mare dacă nu va câștiga FCSB”, a declarat Adrian Mititelu, pentru GSP.RO.

“Nu am nicio ambiție personală să-l bat pe Gigi Becali. Noi avem nevoie de puncte și de continuitate. Avem șanse reale să intrăm în play-off anul ăsta, dar dacă nu ajungi în grupele Conference League nu ai făcut nimic.
Pentru mine, întotdeauna deplasările la București, pentru meciurile cu Steaua au fost deosebite. Am mers de la 12-13 ani la meciurile pe care Universitatea Craiova le-a jucat în Ghencea. Aveam o satisfacție aparte”, a precizat Adrian Mititelu ..

Adrian Mititelu este mulțumit de alegerea lui Marius Croitoru ca antrenor. “Muncește foarte mult, pune suflet, se implică. Face antrenamente foarte lungi. N-am întâlnit până acum un antrenor care să facă antrenamente atât de lungi. Îmi doream un astfel de antrenor.

Ceilalți tehnicieni pe care i-am avut lucrau mult mai puțin. Marius e foarte activ. E mulțumit de lot. Îmi spune «Domne, e multă valoare pe metru pătrat». Îi place mult jocul de pase, face niște miuțe de ți-e mai mare dragul să te uiți la ele”, a dezvăluit patronul FCU Craiova, pentru GSP.RO.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here