Adrian Mititelu : Rotaru a dat bani ca să ne încurce. El e mort fotbalistic dacă noi promovăm

0
3

Adrian Mititelu , patronul celor de la Universitatea Craiova, a lansat o serie de acuzații dure în direct la GSP Live, la adresa lui Mihai Rotaru, finanțatorul rivalei din Craiova, CS U. Mititelu spune că Rotaru ar fi încercat să cumpere adversarele echipei sale și că ar controla arbitrajul românesc!

„Îl bănuiesc pe Rotaru, nu am dovezi 100%, dar flerul meu nativ îmi spune că în cel puțin 3 meciuri a dat bani ca să ne încurce echipele adverse. Am date, flerul meu îmi spune că a dat bani. Și mă lucrează cu arbitrii, Rotaru controlează arbitrajul românesc. Ce mi s-a întâmplat la Ploiești e mâna lui. Mă lucrează pentru că noi, dacă promovăm, el e mort. Fotbalistic e terminat. Mi-e teamă să nu umble și la echipă, am paranoia asta.

D-aia am și rupt-o cu Marcel Pușcaș, l-am bănuit că are legături cu Rotaru. Am avut niște informații, infirmate de Marcel. Nu spun că e așa, dar am primit informații că ar avea discuții cu Rotaru. Mi-a fost teamă să risc. Bine, nu ne-am înțeles nici asupra lotului de jucători și am zis că mai bine nu îi mai prelungim contractul. Ei știu că dacă noi promovăm, ei sunt terminați.

Citeste si ...  Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor: Guvernul a aprobat astazi Hotararea pentru aprobarea normelor tehnice de functionare ale Sistemului Informational Integrat de Urmarire a Materialelor Lemnoase – SUMAL.

Rotaru 100% controrează arbitrajul, acum lucrez la dovezi în sensul ăsta și sunt într-o fază avansată. Desemnarea arbitrului de la Ploiești are legătură cu asta. Tot meciul ne-a tocat, iar la penalty și-a recunoscut tot planul. Jucătorii mi-au spus că atunci când Petrolul a ratat penalty, arbitrul a fost extrem de supărat. Vedeți de unde este arbitrul respectiv și cum a putut fi delegat acolo”, a declarat Adrian Mititelu.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here