Adrian Mititelu : Sa nu uitam totusi cum au fost evenimentele acum noua ani. A furat fiecare ce a putut.

0
9

Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscala in urma transferului atacantului Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua. La prima instanta, judecatorii au decis ca patronul Stiintei este nevinovat, iar Gigi Becali, cel care s-a prezentat miercuri ca martor, impreuna cu Valeriu Argaseala si Victor Becali, sustine ca patronul formatiei din Banie nu este vinovat cu nimic.

„Nu mai stiu sa va spun mai multe, atat spun acum, dar nu-i normal sa-l bage la puscarie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu sa fii prieten. Nu am vreo relatie speciala cu el, dar nu este normal sa fie bagat la puscarie. El a vut sa faca fotbal aici in Oltenia” a declarat Gigi Becali .

La randul sau, patronul lui FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, 52 de ani, a declarat: „„Judecatorii judeca dupa actele din dosar. El spune numai ce s-a intamplat atunci si cum s-au derulat evenimentele. Nu exista nicio interdictie. Jucatorul putea fi transferat, eu aveam drept de semnatura, nu era nicio restrictie. S-a dovedit ca acel act de sechestru nu era valabil. Deocamdata nu e niciun prejudiciu. Fiscul Dolj pretinde suma de 1.100.000 de euro, care s-a incasat de la Steaua

Citeste si ...  Fotbal : FRF vrea ca Romania sa isi decida campioana in... Turcia!

Nu am nimic de obiectat in ceea ce priveste martorii, desi domnul Becali a uitat un eveniment foarte important, ma refer la o conventie pe care am incheiat-o prin care nu mai are nimeni nicio pretentie, dar nu si-a mai adus aminte de ea. Avand in vedere ca mi-au luat o echipa intreaga… Nu e vorba de mila, poate se simte putin vinovat ca si el a participat, si el s-a infruptat din munca mea si din investitia mea. Chiar uitam ce echipa frumoasa am avut si ce jucatori de mare perspectiva am avut?

Nu sunt suparat pe Gigi Becali, nu are el vina ca echipa mi-a fost exclusa, dar sa nu uitam totusi cum au fost evenimentele acum noua ani. A furat fiecare ce a putut. Cand s-a dat decizia aia, toata lumea a luat ce a prins. Eu sunt increzator, dar nu inseamna ca nu am oarecare emotii. In viata trebuie sa fii pregatit pentru orice”, a declarat Adrian Mititelu.

Citeste si ...  Fotbal : FC Universitatea Craiova lanseaza in premiera sectiunea Wallpapers

Sursa editie.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here