Adrian Mutu, a prefatat partida de duminica : Trebuie să dăm totul pentru acest tricou, să intrăm cu atitudine pe teren

0
113

Azi la Stadionul din Banie a avut loc conferinta de presa a echipei FCU Craiova . Adrian Mutu, a prefatat partida de duminica, in care FCU Craiova intalneste CSU Craiova de la ora 21:00.

„Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, care în ultimii ani a stat în primele 3-4 din Liga 1. Sunt sigur că ne vom ridica la nivelul partidei și vom încerca să câștigăm acest meci. E un meci special pentru mine și Reghecampf, pentru că suntem prieteni de mici. Ambiția va fi și mai mare, ambiția de a câștiga este mereu mai mare când joci împotriva unui prieten. Eu sper ca acest meci să nu provoace indicente în Craiova și să se desfășoare într-un spirit sportiv.” a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a explicat cum si-a motivat elevii dar in special pe cei straini ..

Am mulți străini în echipă și probabil că ei nu simt ce simt românii. Le-am explicat că zona noastră este una caldă, există multă pasiune în oraș. Trebuie să dăm totul pentru acest tricou, să intrăm cu atitudine pe teren. Sunt niște condiții foarte, foarte bune, avem tot ce ne trebuie acolo. Acum se simt și jucătorii într-un club adevărat, într-o bază adevărată. Când ai casa ta, poți să îmbunătățești anumite lucruri, să dezvolți anumite lucruri. Pentru noi este foarte bine că am intrat acolo. Rar mai vezi astfel de baze în România, nu cred că mai există în țară așa ceva”, a continuat Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here