Adrian Mutu, lăudat pentru alegerea făcută: “Merge la un club cu condiții bune de pregătire!”

0
226

Fostul selecționer al echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a preluat banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova.

“Briliantul” speră să producă surpriza în primul sezon al Universității Craiova în Liga 1 după zece ani de pauză, astfel că a pus la cale mai multe mutări cu care speră să formeze o echipă competitivă în primul eșalon. Pentru asta, Adrian Mititelu i-a pus la dispoziție noului antrenor un buget consistent, dar și condiții de pregătire demne de un club care își dorește performanță.

Fostul coleg de la naționala României, Daniel Pancu, a analizat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă alegerea făcută de Adrian Mutu. “Pancone” este de părere că experiența din Bănie va reprezenta o nouă mare provocare pentru “Il Fenomeno”, însă consideră că acesta are toate calitățile necesare, dar și condițiile puse la dispoziție pentru a avea rezultate imediate.

“E o meserie în care dacă nu riști, nu câștigi. Unde putea să fie mai frumos pentru el ca antrenor decât la Craiova? A pregătit echipa națională de tineret, își dorea foarte mult să lucreze zilnic și cred că a făcut o alegere bună. Merge la un club cu condiții foarte bune de pregătire.

Este totuși o echipă nou promovată, dar cu ajutorul transferurilor eu zic că nu vor arăta acest lucru. A început șirul provocărilor pentru el. Vedem ce îi rezervă viitorul, dar fotbal cu siguranță știe foarte bine și a lucrat cu antrenori imenși de-a lungul carierei.”, a spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here