Adrian Mutu, lăudat pentru alegerea făcută: “Merge la un club cu condiții bune de pregătire!”

0
66

Fostul selecționer al echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a preluat banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova.

“Briliantul” speră să producă surpriza în primul sezon al Universității Craiova în Liga 1 după zece ani de pauză, astfel că a pus la cale mai multe mutări cu care speră să formeze o echipă competitivă în primul eșalon. Pentru asta, Adrian Mititelu i-a pus la dispoziție noului antrenor un buget consistent, dar și condiții de pregătire demne de un club care își dorește performanță.

Fostul coleg de la naționala României, Daniel Pancu, a analizat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă alegerea făcută de Adrian Mutu. “Pancone” este de părere că experiența din Bănie va reprezenta o nouă mare provocare pentru “Il Fenomeno”, însă consideră că acesta are toate calitățile necesare, dar și condițiile puse la dispoziție pentru a avea rezultate imediate.

“E o meserie în care dacă nu riști, nu câștigi. Unde putea să fie mai frumos pentru el ca antrenor decât la Craiova? A pregătit echipa națională de tineret, își dorea foarte mult să lucreze zilnic și cred că a făcut o alegere bună. Merge la un club cu condiții foarte bune de pregătire.

Este totuși o echipă nou promovată, dar cu ajutorul transferurilor eu zic că nu vor arăta acest lucru. A început șirul provocărilor pentru el. Vedem ce îi rezervă viitorul, dar fotbal cu siguranță știe foarte bine și a lucrat cu antrenori imenși de-a lungul carierei.”, a spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here