Adrian Mutu : Trebuie să fie nişte alegeri bine făcute, analizate.

0
163

Universitatea Craiova a avut un antrenament programat pe stadionul Aripile . Inaintea antrenamentului, Adrian Mutu a raspuns la cateva intrebari .

„Mă simt foarte bine. Sunt optimist, sunt mulţumit de baieţi până acum. Cantonamentul e o perioadă grea în viaţa unui fotbalist. Încet, încet o să vină jucători. Nu e uşor atunci când facem, fac alegerile. Trebuie să fie nişte alegeri bine făcute, analizate. O să vedeţi jucători şi în perioada următoare”, a declarat Adrian Mutu.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova a discutat si despre Campionatul European.

„Unii antrenori duc nivelul tactic la cel mai înalt nivel. Nivelul tactic se ridică la un nivel important. Şi acum e la modă 3-5-2 pe care îl aplică echipele de la Europene.

Interesant pentru mine din punctul ăsta de vedere. Sunt lucruri pe care le învăţ. Până acum, Italia e ţara care m-a surprins cel mai mult. E echipa care, să spunem aşa, a luat cel mai în serios acest Euro.

N-a fost una dintre favoritele mele de la început. Mi-a plăcut şi Franţa. La ceea ce a arătat pe teren, Italia e una dintre favorite”, a mai declarat Adrian Mutu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here