Adrian Mutu : Trebuie să fie nişte alegeri bine făcute, analizate.

0
226

Universitatea Craiova a avut un antrenament programat pe stadionul Aripile . Inaintea antrenamentului, Adrian Mutu a raspuns la cateva intrebari .

„Mă simt foarte bine. Sunt optimist, sunt mulţumit de baieţi până acum. Cantonamentul e o perioadă grea în viaţa unui fotbalist. Încet, încet o să vină jucători. Nu e uşor atunci când facem, fac alegerile. Trebuie să fie nişte alegeri bine făcute, analizate. O să vedeţi jucători şi în perioada următoare”, a declarat Adrian Mutu.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova a discutat si despre Campionatul European.

„Unii antrenori duc nivelul tactic la cel mai înalt nivel. Nivelul tactic se ridică la un nivel important. Şi acum e la modă 3-5-2 pe care îl aplică echipele de la Europene.

Interesant pentru mine din punctul ăsta de vedere. Sunt lucruri pe care le învăţ. Până acum, Italia e ţara care m-a surprins cel mai mult. E echipa care, să spunem aşa, a luat cel mai în serios acest Euro.

N-a fost una dintre favoritele mele de la început. Mi-a plăcut şi Franţa. La ceea ce a arătat pe teren, Italia e una dintre favorite”, a mai declarat Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here