Adriana Ungureanu , Consilier PNL Craiova : Increderea voastra, acordata prin vot, ne-a onorat si ne da forta. Ramanem uniti si continuam ce am inceput.

0
88

Consilierul Local Craiova si noul Prim-Vicepresedinte PNL Craiova, Adriana Ungureanu a venit cu o concluzie fata evenimentele care au avut loc in Consiliul Local Craiova dar si in organizatia PNL Craiova .

„PNL s-a dovedit prin numarul de voturi obtinute la alegerile locale din 27 septembrie , dar si prin numarul mare de membri si simpatizanti o reala forta politica la nivelul judetului Dolj. Faptul ca printre noi a existat un tradator, un om fara onoare, care nu si-a respectat votantii si colegii, nu poate pune o eticheta pe intreaga filiala craioveana.
E adevarat, acest episod nu va fi usor uitat, nu si l-a dorit nimeni, a produs efecte si ne-a dezamagit.
Unii au incercat si vad ca incearca sa profite cat se poate de josnica tradare. Este singurul lucru prin care ei cred ca pot atrage voturi. N-au proiecte, n-au viziune, n-au lucruri concrete pe care sa ni le ofere.
Dar au laturi cu care arunca pe o intreaga organizatie, ba mai mult depasesc niste limite ale normalitatii cand ajung sa jigneasca pana si alegatorii. Si toate acestea pentru interese personale, traduse in voturi.
O sa va rog sa va pastrati decenta si sa ne respectati alegatorii. Asa o sa va respectati si pe voi. Lumea este satula de acest tip de agresivitate.
Increderea voastra, acordata prin vot, ne-a onorat si ne da forta. Ramanem uniti si continuam ce am inceput. Raman adepta unui dialog civilizat si bazat pe argumente.” a explicat Adriana Ungureanu pe pagina de socializare ..
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here