Adriana Ungureanu propune un nou traseu RAT, prin Bariera Vâlcii si gratuitate pentru studenți și masteranzi.

0
241

Astăzi, la sediul PNL Dolj a avut loc o conferință de presă susținută de deputatul Nicolae Giugea – președintele PNL Craiova și consilierii municipali Adriana Ungureanu, Teodor Sas și Romeo Voicinovschi.

Consilierii municipali liberali s-au referit la mai multe proiecte pe care le vor promova în ședințele viitoare.
Adriana Ungureanu a declarat că liberalii vor susține în Consliul Local acordarea de gratuitate pe mijloacele de transport în comun din Craiova pentru studenți și masteranzi.

”De asemenea, propunem un traseu al RAT din Bariera Vâlcii, strada Toamnei și Centura de Nord către Parcul Nicolae Romanescu. În prezent există un singur traseu de aici către gară și se oprește acolo. Un astfel de traseu ar decongestiona în mod semnificativ traficul rutier. Locuitorii din str. Teilor sunt foarte nemultumiti de sensul giratoriu care a fost facut . Prelungirea strazii duce direct in centura si trebuie sa ocoleasca prin Centura de Nord ca sa ajunga in Bariera .. ” a mai spus Adriana Ungureanu.

Adriana Ungureanu a discutat si despre problemele ce tin de domeniul medical.
“O alta propunere este cu cabinetul de endocrinologie de la Spitalul Filantropia. Si acolo sunt mari probleme . Se imparte cabinetul de endocrinologie cu cabinetul de diabet in conditiile in care cabinetul trebuia sa fie langa ambulatoriu in Sarari. Imi pare rau ca dl. manager nu respecta legea. Sunt atatia bolnavi in Craiova care au nevoie de un control de specialitate si trebuie sa mearga la clinicile particulare decat la cel public” a incheiat Adriana Ungureanu.

Situația Pasajului Gârlești a fost un alt subiect abordat. Atât Adriana Ungureanu cât și Teodor Sas au precizat că proiectul este mult întârziat și că banii necesari acestei investiții au fost din nou retrași.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here