Aeroportul Craiova : Se reiau zborurile spre Italia, Germania și Spania

0
16

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, anunță o intensificare semnificativă a activității Aeroportului Craiova începând chiar din luna februarie, atât prin creșterea frecvenței zborurilor către Londra – Luton, cât și prin reluarea celor care conectează regiunea cu destinații din Italia, Germania și Spania.

„Mă bucur să pot spune că am primit o serie de vești bune de la principalul operator aerian de pe Aeroportul Craiova, compania Wizz Air, care ne-a anunțat că zborurile către o parte dintre destinațiile cele mai solicitate de pasageri urmează a fi reluate în următoarele săptămâni.

Astfel, la începutul lunii viitoare se va reintroduce o cursă către Birmingham, iar din martie se vor relua zborurile către Madrid, Köln, Roma, Bologna și Milano. În plus, va crește frecvența zborurilor către Londra, pe aeroportul din Luton, rută care are în acest moment trei zboruri pe săptămână.

Și destinațiile exclusiv de vacanță vor fi accesibile pasagerilor din întreaga regiune, în condițiile în care doi operatori de turism vor introduce mai multe curse charter din această primăvară. Astfel, compania care anunța săptămâna trecută zborul către Sharm El Sheikh a precizat că vor fi disponibile și 5 curse charter către Hurghada, tot din Egipt. În plus, către Hurghada se va putea călători și cu un al doilea operator de turism, același care va derula, pe tot parcursul verii, curse în sistem charter către Antalya și Bodrum, din Turcia.

Chiar dacă mai este mult până la reluarea traficului de pasageri la nivelul pe care îl înregistram înainte de începutul pandemiei, Consiliul Județean și conducerea Aeroportului Craiova vor continua demersurile de extindere a celor două terminale, pentru a spori gradul de confort al călătorilor care aleg aeroportul nostru“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Aeroportul International Craiova impreuna cu agentia de turism Prestige Tours International vor opera in aceasta vara zborurile directe catre Bodrum si Antalya.
Destinatiile sunt puse la dispozitie de agentia Prestige Tours powered by Calypso Tour, parte a Holdingului Caly din Turcia.
Aria de captare a aeroportului, precum si rezultatul investitiilor semnificative realizate in ultima perioada, au facut ca reprezentantii operatorului de turism sa se declare foarte multumiti de conditiile de pe aeroport si au decis introducerea unei noi destinatii cu plecare din Craiova: Bodrum.
Zborul Craiova- Antalya va fi operat incepand cu 2 iunie si va dura pana pe 22 septembrie, cu o frecventa saptamanala si plecari in fiecare zi de miercuri.
Zborul Craiova- Bodrum, va fi operat incepand cu 4 iunie si va dura pana pe 10 septembrie, cu o frecventa saptamanala si plecari in fiecare zi de vineri.
Zborul Craiova- Hurghada va fi operat in perioada 1 aprilie- 27 mai, cu o frecventa saptamanala si plecari in fiecare zi de joi.

Dacă pe 15 ianuarie am anunțat o nouă destinație de vacanță către: Sharm El Sheikh, din Egipt, direct de pe aeroportul craiovean, iată că la mai puțin de o săptămână, aducem o nouă destinație exotică: Hurghada.
Plecările către această destinație care vă oferă plaje exotice, servicii de 5* și distracție pe măsură, sunt disponibile în luna aprilie, pentru datele: 03.04; 10.04; 17.04; 24.04; 01.05.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here