Aeroportul International Craiova : In cadrul Proiectului “Securizare completa (outdoor/indoor)” a fost semnat astazi Contractul de Furnizare Echipamente de Securitate.

0
207

In cadrul Proiectului “Securizare completa (outdoor/indoor) a Aeroportului International Craiova” a fost semnat astazi, 5 iulie 2021, Contractul de Furnizare Echipamente de Securitate.
In urma desfasurarii procedurii de achizitie a fost declarata castigatoare Societatea Comerciala MAGUS PROTECT TECHNOLOGIES SRL, cu sediul in Voluntari, jud. Ilfof, valoarea totala a contractului fiind de 20.325.631,19 lei fara TVA.

Obiectul Contractului il reprezinta „Furnizarea de echipamente de securitate”, in cadrul contractului achizitionandu-se si instalandu-se urmatoarele echipamente:
• Echipament tip EDS cu management TIP (FTI sau CTI) pentru controlul de securitate al bagajelor de cala, standard 3 – 3 bucati;
• Echipament EDSCB cu raze X cu management TIP, standard 3 concept de operare C3, pentru controlul de securitate al bagajelor de cabina – 3 bucati.

Achizitionarea si instalarea acestor echipamente va duce la
cresterea gradului de securitate si siguranta, atat al pasagerilor si al bagajelor, cat si al altor activitati ce se deruleaza la nivelul aeroportului.
Contractul a fost semnat in cadrul Proiectului „Securizare completă (outdoor/indoor) a Aeroportului International Craiova“, cod SMIS 135066, Contract de finanțare nr. 76, proiect finantat in cadrul Axei prioritare nr. 2 „Dezvoltarea unui sistem de transport multimo-dal, de calitate, durabil şi eficient“, Obiectiv specific 2.3 Cresterea gradului de utilizare sustenabilă a aeroportului, prin Programul Opera-tional Infrastructura Mare 2014 – 2020, cu o valoare totală de 76.014.000,91 lei inclusiv TVA, din care cofinantare UE 54.352.674,38 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here