Aeroportul International Craiova : Nu mai exista restrictii pentru cetatenii romani care calatoresc in Germania

0
20

Conducerea Aeroportului International Craiova a anuntat pe pagina de socializare ca restrictiile de calatorie pentru cetatenii romani care calatoresc in Germania au fost anulate ..

„Conform informatiilor primite de la institutiile abilitate, nu mai exista restrictii de calatorie pentru cetatenii romani care calatoresc in Germania, asadar nu mai este necesara declararea unui motiv intemeiat pentru deplasarile din Romania in Germania.” a fost anuntul conducerii Aeroportului International Craiova

Restrictiile de zbor au fost prelungite pana in 17 iulie pentru urmatoarele tari: Belgia, Franta, Iran, Italia, Marea Britanie, Tarile de Jos, Spania, SUA si Turcia.

Daca una dintre tarile mentionate va avea indicele de risc sub 5 cazuri noi/1 milion de locuitori, atunci ea va intra pe lista verde actualizata saptamanal de Institutul National de Sanatate Publica, in fiecare zi de luni, iar zborurile vor putea fi reluate in siguranta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here