Aeroportul International Craiova revine cu noi lamuriri despre zboruri ..

0
28

Conducerea Aeroportului International Craiova revine cu noi lamuriri despre zboruri  in urmatoarea perioada iar noi va redam comunicatul integral ..

Conform informatiilor primite de la institutiile abilitate, nu mai exista restrictii de calatorie pentru cetatenii romani care calatoresc in Germania, asadar nu mai este necesara declararea unui motiv intemeiat pentru deplasarile din Romania in Germania.

Avand in vedere mesajele si comentariile dumneavoastra, dorim sa facem urmatoarele precizari:

– Aeroportul este operational

– In conformitate cu Hotararea Guvernului nr. 394/18 mai 2020 privind starea de alerta si a Deciziei Institutului National de Sanatate Publica (INSP), zborurile spre:
Italia, Spania, Anglia, Franța, Belgia se vor relua cand in tara respectiva vor exista maxim 5 cazuri / 1 milion de locuitori in ultimele 14 zile

– In acest sens, in fiecare zi de luni, autoritatile vor actualiza lista verde, in functie de care se pot relua zborurile spre anumite destinatii

-Aeroportul nu vinde bilete, presteaza servicii pentru pasageri, dar acceptul de îmbarcare se face prin checkin RAS, si nu aeroportul este răspunzător pentru acest lucru

*Operatorii aerieni vor anula / actualiza starea biletelor de avion săptămânal, deoarece și companiile aeriene așteaptă decizia INSP România.
Din aceste motive, mulți dintre pasageri detin bilete active după data de 22 iunie, chiar dacă destinația se află într-o țară aparent cu zboruri suspendate conform Hotărârii 394/18 mai 2020.

Pentru urmatoarele tari: Belgia, Franța, Iran, Italia, Marea Britanie, Țările de Jos, Spania, SUA si Turcia au fost prelungite restricțiile de zbor până în 17 iulie.Dacă una dintre țările menționate va avea indicele de risc sub 5 cazuri noi/1 milion de locuitori, atunci ea va intra pe lista verde actualizată săptămânal de Institutul Național de Sănătate Publică, in fiecare zi de luni, iar zborurile vor putea fi reluate în siguranță.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here