Ajuns la 91 de ani, Ion Iliescu iese din tăcere: M-am vaccinat și m-am simțit bine

0
37

Ion Iliescu a împlinit, miercuri, 3 martie, când a împlinit 91 de ani. Fostul președinte al României și al PSD a oferit un interviu pentru Realitatea PLUS în care a vorbit despre starea sa de sănătate.

Fostul președinte Ion Iliescu, care a împlinit miercuri 91 de ani, a anunțat că s-a vaccinat anti-Covid și că se simte bine. Acesta a declarat pentru Realitatea PLUS că nu a avut reacții adverse

Ion Iliescu, fost președinte al PSD, poziție în care Dragnea i-a urmat peste câțiva ani, nu exclude o reîntoarcere a lui Dragnea în politica de partid.

”E greu să spun eu despre acest lucru, el trebuie să judece lucrurile și pozițiile”, a declarat, la Realitatea PLUS, Ion Iliescu.

”Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, cu atenție, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, ce se relatează, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a precizat, la Realitatea PLUS, Ion Iliescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here