Alegeri Locale Craiova 2020 : Nicolae Giugea este candidatul PNL !

0
12

Partidul National Liberal si-a stabilit candidatul pentru Alegerile Locale din Craiova . Nicolae Giugea intra in cursa pentru castigarea Primariei Craiova , o primarie cu multe probleme si care are nevoie de o schimbare ..

“Astazi am fost nominalizat de colegii mei din PNL drept candidat la Primaria Craiova. Imediat voi incepe negocieri cu USR, PLUS, PMP si toate fortele politice anti-PSD. Ii astept alaturi de mine pe toti cei care vor sa indepartam PSD-ul din administratia locala.” a declarat Nicolae Giugea ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Nicolae Giugea a prezentat zece idei pentru dinamizarea economiei Craiovei, pe care le-a supus apoi dezbaterii care a avut loc pe 6 februarie si la care am fost si noi prezenti . Aceste idei vizeaza, printre altele reducerea birocratiei, scaderea taxelor locale in anumite conditii, elaborarea unui nou PUG al orasului care sa delimiteze clar zonele care pot gazdui activitati industriale.

Facebook Comments
Citeste si :   Coronavirus : Nicolae Giugea , primul politician din Craiova care intra in izolare la domiciliu ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here